Clubhouse

Clubhouse! Een app die nog niet zo lang bestaat en waar ik, zoals ze dat noemen, rooms ga hosten om jullie te voorzien van waardevolle informatie m.b.t. de te nemen hobbels binnen een gezin en waar ik er voor jou ben. De room waar jij je vragen aan mij kan stellen!

Clubhouse is alleen nog mogelijk op een Iphone/Ipad en is alleen audio. Dus je kunt gerust zonder make-up, in je huispak naar mij luisteren, met ons meepraten en vragen stellen.

Voel je welkom en volg mij @tinekebogers.


Effectief luisteren & voelen

Workshop Effectief luisteren & voelen

Op 24 oktober 2019 van 10.00 uur tot 15.30 uur organiseren we een Workshop Effectief luisteren & voelen.

Ik geef de workshop samen met Ingeborg van Meel, creatief coach. Een dag waarbij jij tot de kern komt, je intuïtie je leidt en je ook praktisch en creatief aan de slag gaat, o.a. door het maken van een Vision Board. 

Een dag waarbij effectief luisteren naar de ander en ook jezelf het thema wordt en waar veiligheid, warmte en gezelligheid een plek krijgt. 

Ingeborg en ik gaan onze krachten bundelen en hebben er onwijs veel zin in om dit met jullie te delen. 

Deze dag is bestemd voor jou! 

Voel je welkom om deel te nemen, zeker wanneer jij wilt investeren in je eigen persoonlijke groei. Effectief luisteren is namelijk voor iedereen en kun je toepassen in elke situatie. Wanneer je dit vanuit je eigen kern doet, ontstaan er mooie dingen. 

De beleving bieden wij je aan voor € 69,00 excl. BTW. Lunch is in de prijs inbegrepen. Voor maximale persoonlijke aandacht bestaat de groep uit maximaal 6 deelnemers. 

Is je interesse gewekt, wil je deelnemen of meer informatie, stuur dan een bericht naar info@tinekekindercoaching.nl

Liefs Ingeborg en Tineke

 


Wist u dat...

Tineke Kindercoaching zich niet alleen richt op kinderen/gezinnen?

Ook leerkrachten, jong volwassenen en jong professionals behoren tot mijn doelgroep.

Voor informatie: mail of bel mij!

E: info@tinekekindercoaching.nl

M: 06-24878738

 


Koffieochtend 6 november 2015

Een leugentje om eigen bestwil? Of gaat het verder dan dat?
Tijdens de koffieochtend van 6 november wordt dit onderwerp besproken. Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan aan via info@tinekekindercoaching.nl. Ik zie u graag om 09.30 uur. Locatie: Akkrumstraat 73, Tilburg. Kosten: 10 euro p.p.


Koffieochtend 4 september

Hoe kan het nou dat je één situatie hebt en elkaar toch niet begrijpt? Wat gebeurt er met jou als je boos bent op je kind? Ontplof jij wel eens of lukt het om rustig te blijven?


Op 4 september organiseer ik van 09.30-11.00 uur weer een koffieochtend waarbij bovenstaande besproken wordt. Locatie: Akkrumstraat 73 in Tilburg. Kosten hiervoor zijn 10 euro p.p. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@tinekekindercoaching.nl.


Nieuws

  • Clubhouse! Een app die nog niet zo lang bestaat en waar ik, zoals ze dat noemen, rooms ga host
    lees meer

  • Workshop Effectief luisteren & voelen

    Op 24 oktober 2019 van 1
    lees meer

Tineke kindercoaching, Akkrumstraat 73, 5036 CJ Tilburg (Reeshof), 06 24 87 87 38, info@tinekekindercoaching.nl, KvK nr 54212030
website: toelgroep, kinderkleding: New Vulto, fotografie: © Nicole Panis Fotografie, disclaimer, privacyverklaring