Jens

Hoi Tineke,

Ik vond het fijn om mijn verhaal aan je te vertellen. Je wilde echt naar mij luisteren. Je had géén oordeel of het goed of slecht was.

Verder vind ik het handig om je telefoonnummer te hebben zodat ik je altijd kan bellen als ik het even niet meer weet. Ik heb de vragen nog kunnen stellen aan mijn vader. Verder gaat het tussen ons nu beter omdat ik op mijn woorden let.

Dank nog voor je hulp.

Angelique

Mijn ervaring met Tineke is zeer positief,  
Ze luistert echt naar je! Geeft je advies en denkt met je mee. Ze heeft niet alleen tips en adviezen gegeven voor thuis maar zeker voor op school; want daar gaat het steeds "fout" bij ons zoontje.
Door haar positieve uitstraling geeft ze niet alleen het kind rust en vertrouwen maar zeker ook de ouders.

Tineke bedankt!!!

Karin

Hoi Tineke, Je organiseert koffieochtenden en pas geleden ben ik voor het eerst bij je geweest. Ik heb hele goede adviezen van je gekregen met betrekking tot het gedrag van onze dochter. Door op een andere manier met haar te communiceren en om te gaan, is zij veel rustiger geworden, hebben we veel minder strijd en is het een stuk gezelliger in huis!! Daar zijn wij je erg dankbaar voor. Ook je warme reacties via de mail na de sessie en het gevoel van betrokkenheid dat je me geeft, ervaar ik als hartverwarmend! Dank je wel!

jessica

Door Tineke heeft mijn zoontje weer dingen helder, bij moeiljike momenten pakken we weer terug op wat zij ons heeft meegegeven. Dank je wel Tineke

Diana

Allereerst wil ik Tineke bedanken voor haar hulp. Door haar professionaliteit en ervaring heeft ze ons een aantal handvatten gegeven. Door deze tips te gebruiken kan ik zeggen dat het allemaal een stuk makkelijker gaat. Tineke bedankt.

Nieuws

  • Clubhouse! Een app die nog niet zo lang bestaat en waar ik, zoals ze dat noemen, rooms ga host
    lees meer

  • Workshop Effectief luisteren & voelen

    Op 24 oktober 2019 van 1
    lees meer

Tineke kindercoaching, Akkrumstraat 73, 5036 CJ Tilburg (Reeshof), 06 24 87 87 38, info@tinekekindercoaching.nl, KvK nr 54212030
website: toelgroep, kinderkleding: New Vulto, fotografie: © Nicole Panis Fotografie, disclaimer, privacyverklaring