Voor jong professionals


Ik zie het om me heen gebeuren. Jongeren die van kinds af aan vrijwel geen stro breed in de weg is gelegd. Die bijna alles kregen zonder daar enige moeite voor te hebben gedaan. Uiteindelijk zijn dit de jong volwassenen van nu die genieten op het terras, allerlei concerten bezoeken en lekker feesten met vrienden. Jong volwassenen die een instelling hebben om vooral niet fulltime te werken, want er moet toch tijd over zijn om leuke dingen te doen? Zij die zo de overstap maken naar een ander bedrijf omdat ze daar simpelweg meer verdienen. Deze jong volwassenen spenderen geld als water. Het kan niet op! Het leven is super!

Of toch niet?

Ik zie namelijk diezelfde mensen onzeker zijn over zichzelf en belangrijk vinden wat anderen over hen denken. Korte of oppervlakkige (werk)relaties zijn oké, maar wat als iemand echt interesse in jou toont. In wie jij bent, wat jij denkt, wat jouw angsten en wensen zijn? Is het leven dan nog steeds zo super? Wat als je een conflict hebt met een manager vanwege jouw gebrek aan inzet binnen een bedrijf? Aan wie ligt dat dan? De manager of aan jou?


Wil jij jezelf echt leren kennen, zodat je ervaart hoe jouw leven super in het kwadraat  kan worden? Herkent u als werkgever deze problematiek? En wilt u daar verandering in aanbrengen? Bel me dan.

Nieuws

  • Clubhouse! Een app die nog niet zo lang bestaat en waar ik, zoals ze dat noemen, rooms ga host
    lees meer

  • Workshop Effectief luisteren & voelen

    Op 24 oktober 2019 van 1
    lees meer

Tineke kindercoaching, Akkrumstraat 73, 5036 CJ Tilburg (Reeshof), 06 24 87 87 38, info@tinekekindercoaching.nl, KvK nr 54212030
website: toelgroep, kinderkleding: New Vulto, fotografie: © Nicole Panis Fotografie, disclaimer, privacyverklaring