Voor ouders


U merkt dat het niet lekker gaat met uw kind. Hij of zij zit vast in zijn of haar situatie. Wordt stiller, is verdrietig, naar binnen gekeerd, faalangstig of juist druk, onhandelbaar, agressief en snel boos.
U wilt niets liever dan uw kind begrijpen en uiteindelijk helpen. 

Vaak staat u als ouder te dichtbij om tot uw kind door te dringen. Emoties kunnen hierin de overhand nemen waardoor het niet altijd lukt om met de situatie om te gaan en deze weer in goede banen te leiden.

Wilt u geen psycholoog of therapeut inschakelen en heeft u wel hulp nodig, dan kan ik u daarin tegemoet komen. Als kindercoach kijk ik vanuit uw kind mee en help hem of haar door zelf de oplossing te vinden om vervolgens weer in de eigen kracht te komen.

In situaties (ook met pubers)  waarbij u zelf weet dat uw reactie averechts werkt en u niet meer weet hoe het wel aan te pakken, kunt u mij inschakelen. Ik ben dan uw klankbord en hou u ook een spiegel voor. Het verkregen maakt dat u anders reageert waardoor het nooit meer hetzelfde zal zijn als voorheen. 
 

"Een probleem staat nooit op zichzelf".

 

Nieuws

  • Clubhouse! Een app die nog niet zo lang bestaat en waar ik, zoals ze dat noemen, rooms ga host
    lees meer

  • Workshop Effectief luisteren & voelen

    Op 24 oktober 2019 van 1
    lees meer

Tineke kindercoaching, Akkrumstraat 73, 5036 CJ Tilburg (Reeshof), 06 24 87 87 38, info@tinekekindercoaching.nl, KvK nr 54212030
website: toelgroep, kinderkleding: New Vulto, fotografie: © Nicole Panis Fotografie, disclaimer, privacyverklaring